Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 1

Cum poate arăta echipa de start FCSB cu FCU Craiova

De vineri și până luni, 10-13 noiembrie 2023, sunt programate meciurile etapei a 16-a, din Liga 1 la fotbal. Este prima etapă a returului sezonului regulat, FCSB începând de pe primul loc.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Și de această dată echipa patronată de George Becali va juca pe teren propriu. Se schimbă doar adversarul. Duminică, 12 noiembrie 2023, de la ora 21:00, va juca contra echipei FCU Craiova, cea a lui Mititelu.

 

FCSB se află într-o situație neașteptată pe prima poziție în clasament, chiar dacă nu a mai obținut o victorie în campionat din 7 octombrie. Echipa “roș-albastră” a suferit o înfrângere în derby-ul cu Rapidul, dar se pregătește acum să întâlnească adversarul său favorit din campionat. Cu toate acestea, Gigi Becali, patronul echipei, a făcut anunțuri despre schimbări majore în primul 11, adăugând un element de incertitudine înaintea următorului meci.

 

În timp ce mulți se așteptau ca FCSB să piardă poziția de lider în urma rezultatelor recente, echipa a reușit să rămână pe primul loc. Cu toate acestea, derby-ul pierdut cu Rapidul a adus cu sine o serie de critici și întrebări în rândul suporterilor.

 

Următoarea provocare pentru FCSB este reprezentată de confruntarea cu FCU Craiova, o echipă aflată în partea de jos a clasamentului. Cu doar două locuri deasupra zonei de retrogradare, oltenii se confruntă cu o luptă dificilă pentru a evita coborârea în eșalonul inferior. Cu o apărare vulnerabilă care a încasat nu mai puțin de 28 de goluri, FCU Craiova trebuie să găsească soluții rapide pentru a-și îmbunătăți performanțele și a-și spori șansele de a evita retrogradarea.

 

Gigi Becali, cunoscut pentru deciziile sale hotărâte, a anunțat schimbări semnificative în primul 11 al echipei sale. Aceste modificări ar putea reprezenta răspunsul la critici și o strategie proactivă pentru a reveni pe drumul victoriilor. Suporterii sunt cu siguranță curioși să vadă cum vor influența aceste schimbări jocul echipei în următoarea partidă.

 

Formații probabile:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic, Olaru, Șut, Radaslavescu, Băluță, Miculescu, Coman.

FCU Craiova: Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Henriques, Achim, Van Durmen, Sidibe, Chițu, Bahassa – Blănuță.

 

CITEȘTE ȘI:

Abonament foarte scump dacă vrei Facebook fără reclame

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Moment crucial pentru Formula 1

FORMULA 1

Moment crucial pentru Formula 1

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a declarat, miercuri, că Formula 1 trăieşte “un moment crucial” în istoria sa, din cauza unei serii de controverse din afara pistei care îi afectează imaginea în acest început de sezon, informează AFP.

Cart