Image 1
Image 2

IFPLUSMETEO

Cum va fi vremea în Satu Mare de Crăciun și Revelion?

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (18-31 decembrie), interval care include Crăciunul și ultima zi din anul 2023.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Se precizează că estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 

În ceea ce privește regiunea Maramureș, din care face parte și județul Satu Mare, valorile termice diurne vor fi în creștere treptată în primele zile ale intervalului de la medii de 4…5 grade în data de 18 decembrie, spre o medie de 8 grade în 20 decembrie, în timp ce nopțile vor fi reci cu minime medii de -4…-1 grad.

 

Apoi, până la finalul anului vor fi oscilații ale regimului termic de la un interval la altul, astfel media maximelor va fi cuprinsă între 2 și 5 grade, iar cea a minimelor între -3 și 0 grade.

 

În perioada 22-26 decembrie 2023, temporar se vor semnala precipitații, la început ploi, apoi predominant sub formă de ninsoare, însă intervale cu precipitații slabe mixte vor fi posibile ș după data de 26 decembrie.

 

Graficul temperaturilor:

CITEȘTE ȘI: S-a spart digul de pe Valea Maria din Giungi

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with