Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dan Cristian Popescu, fost sef PNL Sector 2, a fost demis

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dan Cristian Popescu, fostul lider al PNL Sector 2, a declarat luni ca inlocuirea sa din functie de catre forurile de conducere ale PNL a fost motivata de faptul ca s-a inceput prea devreme campania, el adaugand ca nu va putea sustine o eventuala candidatura a lui Neculai Ontanu din partea USL.

“Nu am inteles exact ce mi s-a reprosat. Ceva legat de faptul ca am facut campanie de foarte mult timp in Sectorul 2”, a declarat Popescu, la iesirea din sedinta Consiliului National Executiv al PNL, relateaza Mediafax.

El a aratat ca a fost stabilit candidat la Primaria Sectorului 2 de catre organizatia liberala din sector, insa nominalizarea candidatului USL pentru aceasta functie urmeaza a fi decisa de catre conducerea centrala a partidului.

“Eu nu voi sustine o candidatura din partea USL a lui Neculai Ontanu”, a subliniat Popescu.

El a confirmat ca au fost validate de CNEx al PNL, “cu majoritatea de voturi”, si inlocuirea presedintelui organizatiei liberale din Bucuresti, Andrei Chiliman, respectiv cea a liderului filialei din sectorul 4, Geani Dinu, decise anterior de Biroul Politic Central.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns