Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dan Nica: Romania nu semneaza ACTA

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Romania nu semneaza Acordul de combatere a contrafacerii (ACTA), a declarat, joi, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica.

“Eu, ca si ministru al Comunicatiilor, pot spune ca Romania nu semneaza ACTA”, a precizat Dan Nica, in aplauzele participantilor prezenti la Ziua Comunicatiilor.

Precizarea ministrului Comunicatiilor vine la o zi dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca Romania nu poate sa ratifice un acord asa cum este ACTA in momentul de fata, relateaza Agerpres.

“Incerc sa-mi tin un angajament, cu aceasta ocazie, pe care il ceream Guvernului Romaniei inainte de a fi in aceasta functie, de a anunta ca, din punctul meu de vedere, Romania nu poate sa ratifice un acord asa cum este ACTA decat in momentul in care acesta va suferi modificarile necesare care sa garanteze libertatea si drepturile private ale fiecaruia dintre noi”, a anuntat, miercuri, premierul Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

DNA cere urmărirea penală față de un fost ministru liberal

Direcţia Naţională Anticorupţie solicită încuviinţarea urmăririi penale a unui fost ministru liberal, pentru luare de mită şi instigare la delapidare. Acesta ar fi cerut de la managerul unui combinat siderurgic 22 de tone de produse din tablă. Se pare că ar fi vorba de fostul ministru al Mediului Costel Alexe.