Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FESTIVALURI DE MUZICĂ

“Danube Rock Sounds” între 13 și 15 septembrie 2024

“Danube Rock Sounds” între 13 și 15 septembrie 2024
"Danube Rock Sounds 2024" aduce la Galați artiști precum Delia, Vița de Vie și Robin and The Backstabbers, provocând discuții pe rețelele sociale și punând în vânzare abonamente pe iabilet.ro pentru festivalul din 13-15 septembrie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Galați se pregătește pentru una dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului viitor. Festivalul “Danube Rock Sounds” revine în forță între 13 și 15 septembrie 2024, pe pitoreasca Plajă “Dunărea”. Acesta promite să fie un spectacol memorabil, cu artiști de renume precum Delia, Vița de Vie, Deliric x Silent Strike x Muse Quartet și Robin and The Backstabbers, care au fost deja confirmați.

 

 

La final de săptămână, anunțul despre vânzarea abonamentelor a făcut furori pe rețelele sociale, generând discuții aprinse, mai ales în ceea ce privește includerea Deliei ca headliner, un detaliu ce a surprins pe mulți, având în vedere că nu este considerată o artistă de muzică rock. În ciuda acestor controverse, entuziasmul fanilor nu pare să fie diminuat.

 

 

“Danube Rock Sounds” între 13 și 15 septembrie 2024
“Danube Rock Sounds” între 13 și 15 septembrie 2024

 

 

Abonamentele pentru festival sunt acum disponibile exclusiv pe iabilet.ro. Prețurile sunt variate, astfel încât să fie accesibile tuturor: Early Bird la 149 de lei, Standard la 169 de lei și VIP la 250 de lei. De asemenea, pentru cei care doresc să se asigure că pot recupera suma investită în cazul unor imprevizibile, există opțiunea de a adăuga o taxă de 17,87 lei pentru returnarea biletului.

 

 

Organizatorii “Danube Rock Sounds” au promis că vor dezvălui programul complet al concertelor în lunile următoare. Festivalul, care a ajuns la a zecea ediție, nu numai că celebrează muzica rock și alternativă, dar și sprijină scena locală, oferind o platformă pentru trupele românești mai puțin cunoscute.

 

 

Astfel, “Danube Rock Sounds” rămâne o destinație de top pentru iubitorii de muzică rock și un punct de întâlnire pentru comunitatea din Galați, care poate participa la un eveniment vibrant și plin de energie. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei experiențe muzicale de neuitat, asigurați-vă că vă rezervați locul la cel mai așteptat festival de rock din oraș!

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns