Image 1
Image 2
Acasa

David Popovici a câştigat două medalii de aur la Roma

Sigla Informatia Zilei
David Popovici a câştigat două medalii de aur la Roma
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

David Popovici a demonstrat încă o dată că este cel mai bun înotător din lume la probele de sprint. Înotătorul român câştigat două medalii de aur, la Internaţionalele Italiei la înot, competiţie găzduită de Roma şi care mai este denumită ”Sette Colli”.

Mai întâi el a câştigat proba de 100 m liber cu timpul de 48:10 secunde, record al competiţiei, fiind urmat în clasament de italianul Alessandri Miressi (48:27 secunde) şi de britanicul Matthew Richards (48:28 secunde).
Apoi, Popovici s-a impus fără probleme finala de la 200 m liber terminând cursa cu timpul de un minut 45 de secunde şi 49 de sutimi, nou record al competiţiei.

Pe locul secund s-a clasat britanicul Thomas Dean (1:46.86), iar pe locul al treilea a sosit italianul Stefano Di Cola (1:46.90).
David Popovici va participa peste 3 săptămâni la Campionatul Mondial pentru seniori, de la Fukuoka (Japonia), care se va desfăşura între 14 iulie şi 30 iulie 2023.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

George Buricea: Două victorii în meciurile amicale cu selecţionata Macedoniei de Nord

HANDBAL MASCULIN

George Buricea: Două victorii în meciurile amicale

Selecţionerul echipei naţionale de handbal masculin a României, George Buricea, consideră că debutul său pe banca tehnică a “tricolorilor” a fost unul cum nu se putea mai frumos, cu două victorii în meciurile amicale cu selecţionata Macedoniei de Nord în oraşul său natal, Brăila.