Image 1
Image 2

PNL

De ce a murit președintele CJ Vrancea, Cătălin Dumitru Toma

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma (PNL), a încetat din viață
Președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, Cătălin Dumitru Toma (PNL), a încetat din viață sâmbătă dimineață, la un spital din București
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Toma a fost președinte PNL Vrancea.

Va fi înmormântat joi la Jariștea, comuna sa natală, conform informațiilor furnizate de echipa sa de comunicare.

 

 

 

 

Într-o postare pe contul său de Facebook, se menționează că ceremonia funerară a președintelui CJ Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, va avea loc joi, pe 22 februarie, la ora 11:00, în Jariștea. Trupul neînsuflețit va fi depus începând de luni, pe 19 februarie, la Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I.

 

 

 

 

Cătălin Toma a fost transferat de urgență vineri de la Spitalul Județean de Urgență Focșani la Spitalul Matei Balș din București.

În vârstă de 46 de ani, Cătălin Toma a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea acum patru ani. Înainte de aceasta, a îndeplinit funcția de primar al comunei Jariștea și a fost senator în perioada 2016 – 2020.

 

 

 

 

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că decesul președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma, a survenit ca urmare a unei evoluții nefavorabile și nefericite a unei afecțiuni respiratorii.

El a subliniat că în cazul patologiilor infecțioase, în special la pacienții cu comorbidități, evoluția poate fi imprevizibilă și pot apărea și decese.

E vorba de evoluţia nefavorabilă şi nefericită din punct de vedere medical a unei afecţiuni respiratorii, o viroză, ulterior cu complicaţii cardio-vasculare. Nu pot să fac comentarii legate de eventuale omorbidităţi pe care le avea domnul Toma, este şi legiferat ca atare”, a comentat Alexandru Rafila.

 

 

 

 

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a transmis condoleanțe.

Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoință.
Cătălin și-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă.
Transmit condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă pe Facebook.

 

CITEȘTE ȘI:Primul deces în județul Satu Mare din cauza virusului gripal tip A

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns