Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

De ce nu se pot plăti amenzile la orice primărie?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un cititor al cotidianului nostru, domiciliat în Supur, ne-a sunat revoltat că amenzile se pot plăti doar la Primăria de care aparține.

Iată ce ne-a spus: “Am fost amendat cu 600 de lei de un polițist pentru că am avut o alcoolemie de 0,04. Era dimineață, plecam la lucru pe câmp și seara am băut un pahar de vin roșu cu cola. Nu contest amenda, dar nu vreau să o plătesc la Primăria Supur. Din păcate, nu se poate plăti la o altă primărie. De ce nu poate fi rezolvată această problemă? Eu cu plata online nu mă descurc, dar nici nu mă pot plimba în multe locuri, că am rămas fără permis de conducere”, se întreabă interlocutorul nostru.
Pe de altă parte, conform legii, amenzile se pot achita cu bani cash la casieriile Trezoreriei Române sau la direcția taxe și impozite din cadrul unităților administrative ale oricărei localități. Se mai pot achita prin poștă sau online.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. eu patesc a doua ora platesc o amenda 270 lei la LIVADA,iar primaria SATU MARE CERE DIN NOU PLATA AMENZII.ISEAMNA SA PIERD DOUA ZILE DIN CAUZA POLITIEI JUDETENE UNDE AM DUS DOVADA PLATII dar a ramas la poarta institutiei unde am predato.sint zile pierdute din cauza inconstientei politistilor care ori nu inregistreaza dovada platii ori pur si simplu ARUNCA PROCESUL VERBAL LA COS

Lasă un răspuns