Image 1
Image 2
Acasa

CONTROALE LA FRONTIERĂ

De la Petea dus direct în închisoare

Joi, 9 noiembrie 2023, poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un bărbat de 44 de ani, din județul Bistrița Năsăud, pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în județul Bistrița Năsăud.

 

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către polițiști, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 18 octombrie 2023, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Bistrița l-a condamnat pe bărbat la executarea a trei ani și zece luni pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației (conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe).

 

Bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

1 DECEMBRIE

Ziua Națională a României, marcată la Satu Mare

Asemeni altor oraşe mari din ţară, şi la Satu Mare, pe o vreme urâtă, de toamnă târzie, pe o ploaie mocănească, vineri 1 Decembrie, au fost organizate o serie de manifestări menite a sărbători Ziua Naţională a României, fiind marcaţi 105 ani de la Marea Unire de la 1918, de la Alba Iulia.