Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

VIDEO CAMERĂ BORD:

O fetiță a fugit în fața unei mașini din mâinile unui bărbat. Accident evitat la milisecundă

Un accident de circulație a fost evitat la milisecundă de șoferul unui autoturism în parcarea unui supermarket de la marginea municipiului Baia Mare. Totul a fost înregistrat de camera de bord a conducătorului auto.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

O fetiță s-ar fi smuls din mâinele unui amic de-al părinților cu care ieșea din supermarket și a fugit direct în fața unui autoturism. Cel mai probabil a fugit spre părinți ei. Șoferul a observat micuța și a frânat brusc. Amicul părinților a strigat la copilă și a fugit după ea. Apoi efectiv s-a aruncat după micuță în fața mașinii. Cei doi au căzut la niciun metru, în fața autoturismului.

 

Alți oameni care se aflau lângă autoturisme, dar și părinții, au sărit imediat să vadă dacă au nevoie de ajutor. Din fericire nu a fost nevoie. Atât bărbatul salvator, cât și micuța s-au ales cu o sperietură, dar și cu mici julituri la mîini și genunchi.

 

Părinți aveți mare grijă la copii atunci când vă deplasați prin parcarea unui centru comercial. O clipă de neatenție poate avea urmări tragice.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with