Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

De Sfintele Sarbatori Pascale, brutaria La jupanu’ te invita sa mananci sanatos

Sigla Informatia Zilei
La Jupanu' vine in acest sezon cu o gama de produse ispititoare. Regaseste gustul autentic si aromele imbietoare a celui mai de pret aliment - painea.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Brutaria La Jupanu'
Brutaria La Jupanu'

 La Jupanu’ vine in acest sezon cu o gama de produse ispititoare. Regaseste gustul autentic si aromele imbietoare a celui mai de pret aliment – painea.In pragul sarbatorilor pascale, “La Jupanu’ aduce satmarenilor bucuria de a savura o adevarata paine de casa, aduce in mijlocul orasului aroma colacului pascal si a cozonacului facut dupa retete de la batranii nostrii.
Brutaria La Jupanu’ vine in intampinarea cosumatorului satmarean cu un produs deosebit de sanatos si gustos. Painea e tot timpul proaspata deoarece se coace permanent astfel incat clientul gaseste de fiecare data cand va trece pragul brutariei, paine calda, aburinda, scoasa de pe vatra.

De asemenea, La Jupanu’ anunta deschiderea unui nou punct de vanzare la Cap pod Golescu in fata casieriei Electrica unde puteti gasi bunatatile brutariei.

Sediul principal este situat pe str. Parangului nr.2 (fosta locatie a restaurantului Unic – Cofetaria Guliver).
Unitatile functioneaza de luni pana vineri intre orele 7.30 – 18.00, iar sambata intre  orele 8.00 -15.00. Zilnic, dupa ora 16.30 produsele brutariei le veti gasi la pret redus.

Va asteptam comenzile pentru paine, cozonaci si pasca de Pasti atat la brutarie cat si la chiosc precum si la numerele de telefon  0748.986.575 si 0758.644.003.
Tuturor crestinilor brutaria  La Jupanu’ ureaza un Paste fericit!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns