Image 1
Image 2

COOPERARE ȘI PRIETENIE

Delegație din Ucraina la Primăria orașului Negrești-Oaș

Delegație din Ucraina la Primăria orașului Negrești-Oaș
O delegație din Ucraina a fost primită de autoritățile locale din orașul Negrești-Oaș. Mai mulți reprezentanți ai primăriei din Teacev au vizitat capitala Țării Oașului, fiind vorba despre un eveniment în cadrul unui proiect transfrontalier.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Practic, marți, 20 februarie, s-au pus bazele unei colaborări în domeniul sănătății, urmând a se aduce îmbunătățiri ale sistemului sanitar, printr-un angajament comun și realizarea obiectivelor de ambele părți.

 

 

Importanța acestui proiect transfrontalier este evidențiată în primul rând prin consolidarea legăturilor de prietenie și cooperare între cele două orașe.

 

 

Prezența distinșilor oaspeți din Ucraina, inclusiv directorul Spitalului Raional Tyachiv, dl. Yaroslav Yarinich, primarul din Teacev, dl. Ivan Kovach, consilierul din Teacev, președintele Regiunii Transcarpatia, dl. Gheorghe Yurii Berinde, și directorul Agenției de Dezvoltare Regională a Districtului Tyachiv, dl. Ivan Shiman, demonstrează angajamentul profund și reciproc pentru această colaborare.

 

 

Din partea primăriei au fost prezenți primarul Aurelia Fedorca, viceprimarul Constantin Fanea, secretarul orașului Ioan Cionca, arhitectul șef Ancuța Mihoc, managerul Anca Rusu, directorul Cristian Berinde și echipa de consultanți, inclusiv Claudia Cocoșilă.

 

 

“Am avut bucuria de a primi la Primărie delegația din orașul nostru înfrățit, Teacev, marcând un moment semnificativ în consolidarea și avansarea cooperării transfrontaliere.

 

 

Împreună cu echipa noastră de proiect, am definitivat liniile directoare pentru un proiect comun în domeniul sănătății, subliniind angajamentul ambelor comunități pentru armonizarea pozițiilor și realizarea obiectivelor comune. (…)

 

 

Suntem încrezători că această colaborare va deschide noi orizonturi pentru ambele orașe, fortificând legăturile existente și punând bazele pentru un viitor prosper, în spiritul prieteniei și cooperării”, a declarat Aurelia Fedorca, primar al Negreștiului.

 

 

Finanțarea pe cooperare transfrontalieră va juca un rol esențial în materializarea acestor inițiative, permițând autorităților locale să realizeze investiții și să aducă îmbunătățiri în domeniul sănătății pentru întreaga comunitate.

 

Citește și:

Proiect transfrontalier pentru gestionarea situațiilor de urgență

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with