Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Desant TSD de la Satu Mare la Bruxelles

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
TSD Satu Mare la Bruxelles
TSD Satu Mare la Bruxelles

Cu concursul Organizaţiei Municipale şi a Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat, un grup de 30 de membri ai TSD Satu Mare au efectuat o vizită la Parlamentul European de la Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului social- democrat Ioan Mircea Paşcu.

Tinerii social-democraţi sătmareni au plecat din Satu Mare cu un autocar sâmbătă dimineaţa via Ungaria –Austria- Germania-Belgia, delegaţia fiind condusă de secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD, Ioan Viman.

În delegaţie se află vicepreşedinţii judeţeni, Manuela Rogoz(preşedintele Organizaţiei Municipale a TSD), Adriana Bălaj (preşedintele Ligii Studenţilor PSD Satu Mare), Cătălin Groza, Bianca Glodean, Mirela Suciu, Ioana Bran, preşedinţi de organizaţii teritoriale de tineret şi simpli membri, care s-au implicat activ în acţiunile de partid.

 

Luni, 9 aprilie 2012, tinerii social-democraţi sătmareni au fost în vizită în oraşul Amsterdam din Olanda,unde au făcut o plimbare cu vaporul pe celebrele canale ale acestuia şi au vizitat fabrica de prelucrare a diamantelor din Amsterdam,care este cea mai importantă fabrică de profil din Europa .

Marţi,10 aprilie 2012,delegaţia sătmăreană a fost în vizită la Parlamentul European de la Bruxelles, unde a fost primită de reprezentantul României la Unitatea de vizite şi seminarii,Mariana Cosac, care a prezentat într-un expozeu rolul şi funcţionarea forului parlamentar european,partidele politice componente şi principalii membri în consiliile executive.Pe urmă,a avut loc o întalnire cu europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu,care a prezentat atribuţiile şi activitatea unui europarlamentar şi le-a dat tinerilor social-democraţi sătmăreni mai multe sfaturi pentru viitorul lor politic.

 

În aceeaşi zi, a fost vizitat biroul Info Point,unde sătmărenii s-au documentat referitor la Parlamentul European(conducere,membri,etc.), precum şi Parlamentarium,care este o unitate de informare media de ultimă generaţie pentru vizitatorii Parlamentului European.

În a doua parte a zilei, tinerii social-democraţi sătmăreni au vizitat principalele obiective turistice din Bruxelles,iar seara au fost invitaţi la o cină în capitala Belgiei de europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu.

Delegaţia sătmăreană a plecat din Bruxelles în dimineaţa zilei de miercuri, urmând să sosească la Satu Mare joi seara.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns