Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DELTA DUNĂRII

Descoperiți Delta Dunării la ‘Hotel Plutitor Splendid’ , o oază de lux și relaxare.

Hotel Plutitor Splendid vă invită să experimentați un lux suprem și divertisment captivant într-un decor natural excepțional, în inima Deltei Dunării.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Delta Dunării, una dintre cele mai impresionante și diverse rezervații naturale din Europa, vă așteaptă să-i descoperiți frumusețea într-un mod cu totul special: la bordul Hotelului Plutitor Splendid. Situat strategic în localitatea Crișan, acest hotel reprezintă destinația ideală pentru cei care caută să combine confortul de cinci stele cu aventura în natură.

 

 

Lux și Confort în Inima Deltei Hotel Plutitor Splendid redefinește experiența turistică prin facilitățile sale de excepție. Fiecare din cele 15 camere duble este proiectată să ofere o priveliște spectaculoasă asupra peisajelor acvatice, asigurând un confort de neegalat și o atmosferă intimă. Dotările moderne, designul elegant și serviciile personalizate sunt garantate să satisfacă cele mai exigente gusturi.

 

 

 

Descoperiți Delta Dunării la ‘Hotel Plutitor Splendid’ , o oază de lux și relaxare.
Descoperiți Delta Dunării la ‘Hotel Plutitor Splendid’ , o oază de lux și relaxare.

 

 

Divertisment și Relaxare Serile la Hotel Plutitor Splendid sunt animate de un program variat de divertisment, menit să îmbogățească fiecare moment al sejurului dumneavoastră. În plus, facilitățile includ un restaurant de top, o cafenea unde puteți savura băuturi rafinate și un bar deschis până târziu în noapte. Nu în ultimul rând, jacuzzi-ul vă stă la dispoziție pentru relaxare totală sub cerul înstelat al Deltei.

 

 

Aventura începe aici Explorați labirintul de canale, lacuri și sălbașe cu una dintre excursiile organizate de hotel, unde veți avea ocazia să întâlniți specii rare de păsări și peisaje de o frumusețe rară. Această escapadă unică este perfectă atât pentru pasionații de birdwatching, cât și pentru cei care doresc să se deconecteze de viața urbană agitată.

 

 

Rezervați-vă experiența Nu ratați șansa de a vă bucura de o vacanță de neuitat în inima naturii. Pentru informații suplimentare și tarife, vă invităm să vizitați pagina noastră web sau să contactați direct Hotelul Plutitor Splendid la numărul de telefon 0737 524 660. Vă așteptăm să descoperiți splendoarea Deltei Dunării în cel mai inovativ și confortabil mod posibil!

 

 

Aventura, luxul și natura se îmbină armonios la Hotel Plutitor Splendid. Faceți-vă rezervarea acum și pregătiți-vă să explorați minunile Deltei Dunării!

 

 

 

 

Acesta este cel mai mare și mai modern hotel plutitor din zonă și oferă program de divertisment în timpul serii.
Proprietatea este dotată cu 15 camere duble, restaurant, cafenea, bar și jacuzzi.
——————————–
Hotel Plutitor Splendid
Crișan, jud. Tulcea
0737 524 660
:
https://amfostinvacanta.ro/…/hotel-plutitor-splendid…/

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns