Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

DIETĂ

Dieta cu citrice, aliatul împotriva kilogramelor în plus

Dieta cu citrice, aliatul împotriva kilogramelor în plus
Surse bogate de vitamine, minerale şi antioxidanţi, portocalele, mandarinele, lămâile şi grepfrutul, ca parte a unei diete, te ajută să slăbeşti într-un timp foarte scurt.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Cercetările arată că citricele ajută la arderea grăsimilor, deoarece acestea conţin enzime care îmbunătăţesc digestia. În plus, ele sunt bogate în vitamina C, substanţă care accelerează metabolismul şi elimină toxinele din organism.
În primul rând, această dietă este permisivă privind selectarea produselor pe care ai voie să le consumi. În al doilea rând, o să pierzi rapid în greutate.

 

 

Din cauza restricţiilor extreme ale acestei diete, nu se recomandă ţinerea acestui regim alimentar pe durata întregii luni. Nutriţioniştii sugerează să ţii dieta în cicluri de 5 până la 7 zile, urmată de o pauză de 3 zile.
Cel mai bine este să apelezi la această dietă ca un plan de detoxificare rapidă, după o perioadă în care ai consumat multe alimente nesănătoase sau dacă vrei să pierzi rapid în greutate pentru un eveniment important.
Pierderea rapidă în greutate poate lăsa semne vizibile (precum pielea lăsată), care nu pot fi îndepărtate cu uşurinţă, astfel încât trebuie să faci exerciţii fizice cât ţii cura. În plus, pierderea rapidă în greutate vine întotdeauna cu riscul de a te îngrăşa la loc foarte repede. Fructele citrice nu au multe calorii, aşa că este posibil să te confrunţi cu oboseală sau dureri de cap cât ţii cura.

Exemplu de meniu pe o zi

Mic dejun: 1 ceaşcă de suc de portocale sau grepfrut
Prânz: un grepfrut şi două kiwi
Cină: 2 ouă fierte

 

 

Înainte să te culci, poţi bea iaurt cu puţine grăsimi. În timpul dietei cu citrice ar trebui să bei întotdeauna ceai din plante, ceai verde şi limonadă fără zahăr. O dată la trei zile, la micul dejun poţi mânca un ou fiert cu o felie de pâine şi brânză, cu mai puţine grăsimi. Dacă ai probleme cu stomacul, această dietă nu este pentru tine! De asemenea, dacă ai glicemia mare, uită de această dietă.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with