Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

IFPLUSSEXUL DE DIMINEAȚĂ

Dimineață pasională: Cum sexul matinal revitalizează corpul și mintea

Sexul dimineața alungă grijile – și nu numai atât. Potrivit medicilor, antrenamentul în pat este una dintre cele mai sănătoase moduri de a începe ziua.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Activitatea matinală în dormitor nu doar disipează tensiunile și anxietățile, ci este și unul dintre cele mai salutare moduri de a saluta o nouă zi, conform specialiștilor. Intimitatea matinală este nu doar plăcută, dar vine și cu o suită impresionantă de beneficii pentru sănătate, așa cum explică dr. Farzana Khan de la RegenLab, într-un interviu pentru „The Sun”.

 

 

▶︎ Specialiștii evidențiază că practicile intime pot reduce tensiunea arterială, alina stresul și anxietatea, și chiar întări sistemul imunitar. „Excitația sexuală accelerează pulsul, atingând cote maxime în momentul culminant, beneficiind astfel întregului sistem cardiovascular.”

 

 

 

„În timp ce se știe că stresul scade libidoul atât la bărbați, cât și la femei, sexul de dimineață crește activitatea hormonală, care la rândul său ajută la reducerea stresului.” Potrivit medicului, nivelurile de testosteron și estrogen sunt mai scăzute atât la bărbați, cât și la femei. mai mare dimineața decât în ​​alte momente ale zilei și nopții.

 

 

 

Deși se știe că stresul poate diminua dorința sexuală atât la bărbați cât și la femei, interacțiunile intime matinale stimulează producția de hormoni, contribuind astfel la scăderea nivelului de stres. Interesant este faptul că nivelurile de testosteron și estrogen sunt mai ridicate dimineața, comparativ cu alte momente ale zilei sau ale nopții.

 

 

Eliberarea Hormonilor Bucuriei Mai mult, intimitatea matinală facilitează eliberarea hormonilor asociați cu sentimentele de fericire, precum dopamina și oxitocina. Rezultatul? O stare de bine și relaxare la începutul zilei.

 

 

Îmbunătățirea Memoriei Conform specialiștilor  activitatea sexuală matinală nu doar că ne stimulează creierul printr-o infuzie rapidă de hormoni, ci și îmbunătățește memoria. Studiile indică faptul că cei care se angajează în acte intime dimineața prezintă o mai bună recunoaștere a memoriei, datorită activității hormonale intensificate în hipocamp, regiune a creierului responsabilă cu învățarea și memoria.

 

 

Întărirea Sistemului Imunitar Activitatea în dormitor, imediat după trezire, este de asemenea benefică pentru sistemul imunitar. „Sexul matinal stimulează producția de imunoglobuline (IgA) în organism”,  ridicate de IgA pot contribui la lupta împotriva infecțiilor și bolilor.

 

 

Pe lângă toate aceste avantaje pentru sănătate, să nu uităm de un motiv simplu și esențial pentru un astfel de început de zi: plăcerea pură.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Preferințele pentru întâlnirile virtuale

GENERAȚIA Z

Preferințele pentru întâlnirile virtuale

Deși unele cupluri încearcă să reproducă experiența unei întâlniri tradiționale prin comandarea mâncărurii și servirea cinei împreună în timpul unui apel video, mulți tineri se simt epuizați de procesul obișnuit al întâlnirilor.