Image 1
Image 2

FELICITĂRI!

Doi polițiști sătmăreni au reprezentat România la Campionatul Mondial de Muay Thai

Doi polițiști sătmăreni au reprezentat România  la Campionatul Mondial de Muay Thai
Prefectul Radu Roca i-a felicitat vineri, 23 februarie, într-un cadru festiv, pe Sergiu Florin Dragoș și Gabriel Mândruț pentru performanțele obținute pe plan sportiv.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cei doi fac parte din structurile Ministerului Afacerilor Interne și au reprezentat, la începutul lunii februarie, România, în calitate de arbitri, la Campionatul Mondial de Muay Thai din Thailanda.

 

Prefectul Radu Roca le-a oferit celor doi diplome de excelență și câte o plachetă de onoare.
”Am ținut azi la Instituția Prefectului să facem cunoscută performanța colegilor noștri , Sergiu Florin Dragoș și Gabriel Mândruț. Aceștia fac parte din structurile Ministerului Afacerilor Interne și dau dovadă de profesionalism atât pe plan profesional cât și sportiv.

 

Am dorit să facem un gest apreciere prin acordarea acestor diplome de excelență pentru a promova munca depusă de colegii noștri și implicit de a face o propaganda sportului pe care ei îl reprezintă, un sport de contact. Cei doi au reprezentat România și județul Satu Mare în calitate de arbitri la Campionatul Mondial din Thailanda, respectiv ”Amazing Muay Thai World Festival”. Este un moment cu atât mai special cu cât cei doi sunt primii români care ajung la un asemenea nivel în acest sport, respectiv sunt oficiali la un Campionat Mondial.
Un moment care va rămâne în paginile memorabile ale sportului românesc după cum frumos a punctat Federația Română de MuayThai”, a declarat prefectul Radu Roca.

 

Sergiu Florin Dragoș este polițist în cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Poliției de Frontieră.
Gabriel Mândruț este polițist în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și negociator în situații de criză al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare.

 

Muay Thai, cunoscut și sub numele de box thailandez, este o artă marțială complexă, care implică utilizarea pumnilor, picioarelor, coatele și genunchii într-o luptă corp la corp. Acest sport este recunoscut pentru complexitate, fiind uneori denumit “arta celor 8 arme” datorită posibilității luptătorilor de a folosi aproape orice parte a corpului ca instrument de atac.

 

Citește și

Sătmăreanul Florin Mulcuțan, observator la o gală puternică de box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

TENIS

Jaqueline Cristian a intrat în Top 100 WTA

În obișnuitul clasament al tenisului mondial feminin, publicat săptămânal, nu a apărut nicio schimbare în Top 10. Nici nu se putea pentru că în această perioadă turneele majore lipsesc iar fruntașele tenisului se odihnesc.