Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi șoferi au rămas fără permis pentru alcoolemie de 0,03 și 0,05 mg/l

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 5-7 martie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ.

Pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 24 conducători auto și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Vă prezentăm și câteva exemple în rândurile următoare.

Polițiștii rutieri au depistat pe raza județului Satu Mare, 13 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 102-166 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, 70 km/h, respectiv 100 km/h.

Trei conducători auto au fost depistați la volanul autoturismelor, după ce au consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valori de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat la doi dintre aceștia, respectiv 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat la cel de-al treilea.

În 7 martie, polițiștii rutieri sătmăreni au identificat, în trafic, un conducător auto, de 47 de ani, din Satu Mare care nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Depășirea interzisă”.

Sursă: IPJ Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CONTROALE LA VAMĂ

Zeci de documente false descoperite într-o sacoşă

În 18 septembrie 2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru controlul de frontieră un cetăţean german de origine siriană, în vârstă de 55 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Germania. Acesta desfăşura activităţi de coletărie pe ruta Turcia-Germania.