Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

INFRACȚIUNI

Dosare penale pentru artificii și petarde

Polițiștii de frontieră anunță noi cazuri de materiale pirotehnice confiscate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Duminică, 31 decembrie 2023, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean român în vârstă de 23 de ani.

 

Bărbatul, domiciliat pe raza județului Satu Mare, conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Austria. La controlul de frontieră, polițiștii au descoperit, în portbagaj, 13 cutii ce conțineau materiale pirotehnice, a căror valoare se ridică la 1.300 de lei.

 

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, articolele pirotehnice fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

Alt caz

 

În dimineața zilei de 31 decembrie 2023, un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, au desfășurat o acțiune privind respectarea regimului de comercializare a articolelor pirotehnice, pe raza municipiului Satu Mare.

 

Cu ocazia controlului efectuat asupra unui cetățean român, în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, a fost descoperită, în bagajele personale, cantitatea de 12,572 kg articole pirotehnice, în valoare de 4.903 lei, pentru care acesta nu a putut prezenta documente legale.

 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

 

CITEȘTE ȘI: Firme din Satu Mare amendate de inspectorii ISU Satu Mare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with