Image 1
Image 2

Două femei au fost bătute de concubini în Baia Mare. Lovită a fost și fiica uneia dintre victime

Baia Mare – La data de 02 februarie, la ora 20.10, polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 26 de ani, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că are un scandal cu concubinul său.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că ar fi fost agresată fizic și amenințată de către concubinul său de 31 de ani.

 

În cauză, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

 

De asemenea, aseară, 03 februarie, la ora 22.30, polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 18 ani, despre faptul că, concubinul mamei sale provoacă scandal.

 

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că mama apelantei de 43 de ani, ar fi fost agresată fizic de către concubinul său de 48 de ani, iar în momentul în care apelanta a intervenit pentru aplanarea conflictului, ar fi fost și ea agresată fizic de bărbat și i-ar fi distrus telefonul mobil.

 

În cauză, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

 

Ulmeni – Ieri, 03 februarie, la ora 17.40, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 49 de ani, din Arduzel, despre faptul că soțul său de 54 de ani, a amenințat-o.

 

În cauză, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with