Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dr. Dorel Coica la ceas aniversar

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Viitorul primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica
Viitorul primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica

Doctorul Dorel Coica s-a nascut in 17 mai. Fire intreprinzatoare, si-a deschis in Satu Mare mai multe cabinete medicale, dar profeseaza si ca medic de familie.

Nemultumit cu ceea ce a realizat ca medic, apoi ca director al Directiei de Sanatate Publica, a intrat si in politica unde calitatile sale de bun organizator si dinamismul de care debordeaza sau l-au facut sa avaneze destul de rapid in functie. In prezent este presedintele Organizatiei municipale Satu Mare a PSD si membru al Consiliului local.

 

 

N-a fost multumit nici cu posibilitatile limitate oferite de functiile politice pentru ca, spune el, “nu pot face tot ceea ce vreau pentru satmareni”, asa ca s-a gandit sa candideze si pentru una publica. La alegerile locale din 2008, actualul primar l-a devansat “la mustata”, dar nu s-a lasat batut. La cele din 10 iunie candideaza cu sanse mari pentru ca satmarenii vor o schimbare in bine a municipiului resedinta de judet.

Inainte cu mult timp de debutul acesteia si fara legatura cu campania electorala, a “inventat” masurarea gratuita a tensiunii arteriale si a glicemiei, actiune pe care a denumit-o “USL are grija de sanatatea ta” si si-a instalat cortul in care personalul medical de la cabinetele sale face masuratorile, in toate zonele municipiului resedinta de judet dar si in alte localitati.

De cand a inceput campania electorala, dar si inainte, a stat de vorba cu mii de satmareni si, majoritatea covarsitoare l-a felicitat, i-a multumit pentru ca s-a decis sa candideze si i-au promis ca il vor vota.

Cu ocazia zilei de nastere, “Informatia zilei” alaturi de familie, prieteni colegilor de partid si de munca, ii dorim multa sanatate, putere de munca, impliniri si desigur, castigarea alegerilor de primar, si ii uram, un calduros “La multi ani!”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns