Image 1
Image 2

IFPLUS DRAGOMIREȘTI

DRAGOMIREȘTI: Mandate de percheziție domiciliară puse în executare de polițiști (galerie foto)

Astăzi, 19 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Maramureș, împreună cu polițiștii subunităților teritoriale din Borșa și Vișeu de Sus, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, au pun în executare șase mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Dragomirești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Astfel, în urma activităților desfășurate, la domiciliul a doi bărbați au fost identificate arme și muniții, interzise la deținere.

 

La domiciliul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, polițiștii au indisponibilizat o armă cu aer comprimat, două arme de vânătoare de calibre 12 și 16, fabricate artizanal, șase cartușe de calibre 12 și 16, un tub cartuș calibru 12 cu capsa percutată, 161 diaboluri metalice, 26 trofee de cervide și mistreț, precum și și șapte bucăți piei de căprior.

 

În urma percheziției efectuată la un alt bărbat în vârstă de 47 de ani, au fost identificate: o armă cu aer comprimat, 80 diaboluri metalice, 18 capse pentru asomator și o bucată capsă.

 

Întreaga cantitate de arme și muniții indisponibilizată va face obiectul unei constatări criminalistice-balistice, iar trofeele de cervide și bucățile de piele au fost lăsate în custodia bărbatului de 46 de ani până la clarificarea situației juridice.

 

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în două dosare penale întocmite, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

MARAMUREŞ

Mii de credincioşi la hramul Mănăstirii Rohia

     Unul dintre cele mai importante locuri de închinăciune din Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului este mănăstirea Rohia. Aici, pregătirile pentru marea sărbătoare au început cu multe zile în urmă, pentru că lăcaşul de cult urma să primească mii de credincioşi veniţi din Maramureş, Satu Mare, dar şi din satele celorlalte judeţe învecinate, după cum s-a şi întâmplat.