Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DRW și Camera Meșteșugarilor, îngrijorate de creșterea pensiilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Consiliul director al Asociaţiei economice româno –germane (DRW) precum şi cel al Camerei Meşteşugarilor din Satu Mare îşi exprimă nedumerirea şi în acelaşi timp îngrijorarea privind decizia Parlamentului de a mări pensiile cu 40%.

Fără o acoperire bugetară, fără o bază asigurată de creşterea economică, în condiţiile pandemiei ce îngrijorează lumea şi care costă enorm de mult, creând nesiguranţă şi care frânează dezvoltarea, creşterea pensiilor cu 40% ar duce la creşterea deficitului bugetar, deci la inflaţie. Se pun astfel în pericol proiectele mari de investiţii.

Un buget sustenabil, realist, dă încredere investitorilor şi sporeşte competitivitatea ţării.

Desigur ne dorim cu toţii, mediul de afaceri, autorităţile şi mai ales angajaţii şi  pensionarii, creşterea salariilor şi a pensiilor, un nivel de trai mai ridicat în România. Acest lucru însă nu este realizabil fără producţie, fără creşterea productivităţii şi fără a ţine seama de contextual economic şi de sănătate actual.

Consiliul director al Asociatiei economice româno-germane Satu Mare
Consiliul director al Asociatiei Camera Meşteşugarilor

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. DRW şi Camera Meşteşugarilor, sprijina slugismul si sclavagismul prin tinerea populatiei majoritare sub pragul saraciei, in pragul disperarii !!!. De ce nu si-au exprimat nedumerirea şi în acelaşi timp îngrijorarea atunci cand a au fost introduse pensiile speciale pt. cei mai speciali decat altii sau cand bugetarii si-au dublat salariile ( din August 2017 ) sau pt. faptul ca unii din sectorul bugetar au salarii nesimtite (chiar peste cel al presedintelui ). Romanica este statul idiot singura din lumea civilizata in care bugetarii ( consumatori ) castiga mai bine decat cei productivi de la privati !.

  2. Sa se reduca nr.parlamentarilor la 300 cum a cerut poporul,sa se elimine pensiile de serviciu si speciale care este un furt ,reducerea cu 5o%a bugetarilotr care sunt lipitori de afise amante neamuri, prieteni etc,oprirea finantarii partidelor,confiscarea averilor celor condmnati ptr furt,sa se faca o lege a salarizarii corecte ,cum e posibil ca un neica-n drum de ex de la ANFsa cistige de 5 ori de cit presedintele tarii,desfintarea agentiilor inutile etc Iata doar citeva ex.unde sunt banii aruncati fara folos ; daca se tine cont nu mai de asta se poate marii pensiile plebei a celor care au MUNCIT si muncesc cu 150% Cum se poate ca un anumit tip de bugetari sa iasa la pensie la 42 de ani??(ex Sindile de la jandarmerie)Asa ca DRM si CM sa nu credeti ca toate lumea este naiva Mai bine spuneti in care tara din lume media salariului bugetarilor este mai mare decit a celor de la privati care produc banul?Stiti in afara de Romania???Cind am avut crestere ec.de 6% de ce n-au marit pensiile ???Toate clasa politica este zero…….

Lasă un răspuns