Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Echipa de baschet de la CSM Satu Mare a început pregătirile

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Echipa de baschet feminin de la CSM Satu Mare va începe sezonul 2017-2018 la finalul lunii septembrie, dar echipa se pregătește de marți, 29 august. La antrenamente participă doar româncele, urmând ca străinele să ajungă zilele acestea.

Alături de tehnicianul Marius Dobă, în sala LPS “Ecaterina Both” se antrenează Andra Mandache, Andreea Pop, Alexandra Uiuiu, Renata Szmutku, Marina Sfârlea, Valentina Bolba. La ședințele de pregătire iau parte și Andrea Olah, respectiv Diana Moldoveanu în vreme ce Anamaria Kadar va sosi în țară în curând. Primul antrenament în formula completă se va desfășura luni, 4 septembrie, de la ora 11:00, când se vor alătura și Harrison Taneisha, Marina Solopova, Destiny Williams, Kristina Baltic și Porchia Green. Tot atunci vom avea și primele reacții din partea celor de la CSM.

CSM va juca primul meci oficial pe 27 septembrie, în Cupa României la “U” Cluj, returul fiind programat la Satu Mare pentru 30 septembrie. Liga Naţională începe pe 4 octombrie când CSM va juca acasă cu Târgovişte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns