Image 1
Image 2

ROBOTICĂ LA SATU MARE

Echipa de robotică a Colegiului “Slavici” a găzduit o delegație din Olanda

Echipa de robotică a Colegiului Slavici a găzduit o delegație din Olanda
Echipa de robotică FTC StarTech a fost gazda unei delegații din Olanda, reprezentanți ai firmei Konecranes, sponsorul principal de 6 ani.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Membrii echipei au răsfoit jurnalul (Engineering Notebook) și au susținut o prezentare în limba engleză despre activitățile și evenimentele din sezonul 8: construirea și programarea robotului, activitățile de voluntariat, premiile obținute.

 

 

În urma acestei întâlniri, mica noastră lume mare s-a îmbogățit prin schimbul de experiență cu ei, iar demonstrația cu robotul ne-a adus momente de bună dispoziție tuturor.

 

 

Ne-am bucurat foarte mult că aceștia ne-au demonstrat din nou că ne apreciază munca și ne-au oferit sprijinul necesar pentru următoarea etapă din parcursul nostru, ceea ce ne motivează să obținem în continuare rezultate pe măsura așteptărilor”, au declarat reprezentanții Colegiului Național Ioan Slavici din municipiul Satu Mare.

 

Citește și:

Elvețienii au creat primul robot care vorbește cu alt robot

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

BUGET

Salariile profesorilor vor crește din 2024 anunță Ciolacu

Bugetul Ministerului Educației va fi „cu 4 în față“, spune premierul Marcel Ciolacu. Acesta a declarat la un eveniment organizat de Antena3, luni, că în opinia sa „cred că ajungem cu execuția la sfârșitul anului în jur de 6%“ pentru toată componenta de Învățământ.