Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

LA TÂRGUL DE MĂRȚIȘOR

Elevele de la Liceul “Eliza Zamfirescu” pregătesc mărțișoare handmade

Postare ( Sablon)
Elevele de la Liceul “Eliza Zamfirescu” pregătesc mărțișoare handmade
Postare ( Sablon)
Pregătirile pentru Târgul Mărțișorului sunt în toi. Eleve ale Liceului Tehnologic ,,Elisa Zamfirescu’’ confecționează o varietate primăvăratică de mărțișoare. În tot acest timp, în atelierele instituției de învățământ, harnicele eleve realizează mărțișoare și cadouri.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Totodată, organizatorii târgului pregătesc căsuțele pe care toți sătmărenii sunt așteptați să le viziteze în programul stabilit pentru Târgul Mărțișorului din Satu Mare. Deschiderea va avea loc în 23 februarie, iar căsuțele vor fi la dispoziția clienților până în 3 martie, zilnic de la ora 10.00 la 18.00, în Pasajul Corneliu Coposu.

 

 

Eleve ale Liceului Tehnologic ,,Elisa Zamfirescu’’ pregătesc o colecție primăvăratică de mărțișoare. În tot acest timp, în atelierele lor, meșterii realizează nu numai mărțișoare, ci și cadouri handmade, care pot să aducă bucurie imensă atât în sufletul celui care îl primește, cât și în al celui care l-a oferit.

 

 

Noi pregătim căsuțele pe care vă așteptăm să le vizitați pe tot parcursul Târgului Mărțișorului, din 23 februarie până în 3 martie, zilnic de la ora 10.00 la 18.00, în Pasajul Corneliu Coposu.

Târgul Mărțișorului de la Satu Mare pune în valoare munca meșterilor și producătorilor locali care, prin tot ceea ce fac, contribuie la promovarea și conservarea obiceiurilor și tradițiilor specifice zonei noastre.

Târgul Mărțișorului marchează sosirea primăverii și își deschide porțile vineri, 23 februarie.

 

 

Sătmărenii sunt așteptați să viziteze căsuțele celor 23 de meșteri populari în perioada 23 februarie-3 martie, zilnic între orele 10:00 – 18:00 în Pasajul Corneliu Coposu. Meșterii și producătorii locali vor încânta vizitatorii cu o varietate de mărțișoare realizate manual, produse artizanale și cadouri ce îi vor bucura pe cei dragi.”, au menționat organizatorii.

 

 

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

 

Citește și:

Arta populară este vedeta Târgului de Mărțișor “Învie Tradiția”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns