Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EXCLUSIV: Totul în Școala Generală din Desești

Elevi de clasa a VIII-a umiliți, injurați, udați cu urină, supuși la minări de perversiuni sexuale

Elevi de clasa a VIII-a umiliți, injurați, udați cu urină, supuși la minări de perversiuni sexuale
Imagini greu de urmărit petrecute într-o școală generală din Maramureș. Scaune aruncate într-o sală de clasă dintr-un colț într-altul. Un elev forțat să mimeze actul sexual oral. Urinat într-o sticlă iar apoi urina aruncată peste ceilalți elevi. Umilințe, înjurături, cuvinte greu de auzit chiar și pentru un adult. Conducerea școlii susține că nu știa despre toate acestea, părinții copiilor în schimb spun contrariul. Cert este că astăzi, inspectorii școlari de la județ au ajuns la unitatea de învățământ.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Totul s-a întâmplat în Școala Generală cu clasele I-VIII Desești. Elevii și părinții spun că sunt toate aceste lucruri se întâmplă de luni de zile. Directorul școlii spune că nici vorba, abia a aflat.

 

”Am văzut și eu niște imagini de acolo. Sunt fapte reprobabil. Acolo este clar lipsă de supraveghere a elevilor, serviciul pe școală, activitate didactică. Am trimis dimineață o echipă de inspectori, vom vedea care este situația. O să am discuție cu colegii profesori, se va discuta cu directorul să vedem ce s-a întâmplat. Avem și din partea directorului o solicitare de consiliere. Filmarea este de la mijlocul lunii februarie. Ieri am primit o sesizare telefonică pe care am înregistrat-o și ne pregăteam să o verificăm astăzi. Așa am aflat că sunt două spețe diferite. DIn păcate se întâmplă tot ceea ce le spunem colegilor să fie atenți să nu se întâmple. Îmi pare rău, vom discuta și cu directorul. Este clar că nu va trebui să sancționăm elevii.

 

Dacă acolo exista supraveghere copiii nu ar fi făcut acele gesturi pe care le-am văzut. Este cert că au anunțat târziu și cred că nu trebuia să ne anunțe pe noi ci să ia măsurile acolo în școală și să fie în mijlocul copiilor. E o școală mică acolo, sunt 4 clase, până în 50 de copii. Este impardonabil să nu îi putem supraveghea. Dacă e pauză colegii trebuia să fie pe hol și să îi audă. Dacă era oră este și mai grav profesorul trebuia să fie în sala de clasă. Acolo se vede clar că elevii sunt obișnuiți să facă ceea ce se vede pe imagini și asta mă duce cu gândul la faptul că acolo este o lipsă totală de organizare” a declarat Mihai Pop, inspector general ISJ Maramureș.

 

Vă avertizăm că imaginile de mai jos sunt șocante! Revenim cu declarațiile video ale directorului dar și ale părinților

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns