Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii Scolii “Avram Iancu” din Satu Mare au sarbatorit Ziua Europei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sarbatorind impreuna
Sarbatorind impreuna

9 Mai – Ziua Europei – a fost sarbatorita cu emotie de elevii Scolii “Avram Iancu”. Ei au confectionat cu indemanare steaguri ale Romaniei si ale Uniunii Europene, altii au realizat desene cu tema “Europa – o mare familie”, iar sase echipaje cu elevi din clasele a III-a B, a IV-a A si a IV-a B, pregatiti de profesoarele pentru invatamant primar Florea Gabriela, Fernea Aurelia si Mic Marilena au participat la concursul intitulat “Sunt elev european!”.

Cele trei cadre didactice au fost si organizatoarele acestui concurs, iar juriul prezent la activitate a fost format din directoarea Rodica Kerekes, bibliotecara Florica Grad si consilierul educativ Corina Barbus.

Echipajele concurente au aratat celor prezenti ca sunt cetateni ai Europei si prin numele pe care l-au purtat pe tot parcursul evenimentului: “Europenii de azi, europenii de maine”, “Micii cetateni europeni”, “Noi, viitorul Europei”, “Elevii Europei unite”.

Echipajele de elevi care si-au demonstrat cunostinţele referitoare la UE (fondatori, tari membre, simboluri UE, momentul aderarii Romaniei la UE s. a.) au fost felicitate si premiate de membrii juriului, acordandu-li-se diplome.

La final, elevii celor trei clase participante la activitatea dedicata Zilei Europei au intonat entuziasmati, intr-un singur glas, Imnul UEO – “Oda bucuriei”, bucuria de a fi elev roman, elev european.

Informatiile ne-au fost comunicate de profesoara Gabriela Florea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns