Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Emil Boc candideaza la Primaria Cluj

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Emil Boc candideaza pentru un nou mandat la Primaria Cluj. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj alaturi de liderul filialei PDL, Daniel Buda, si de presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise.

De altfel, Alin Tise si-a anuntat si el candidatura pentru un nou mandat la CJ.

Emil Boc a spus ca a decis sa candideze pentru un nou mandat de primar pentru a consolida statutul incontestabil al Clujului, de capitala a Transilvaniei, relateaza Antena 3.
   
“M-am intors acasa pentru a continua proiectele pe care le-am inceput alaturi de colegii mei in anul 2004”, a afirmat Boc.
   
El a mai spus ca ar fi o onoare deosebita sa poata primi votul de incredere al clujenilor.

La sfarsitul anului 2008, dupa sase luni din cel de-al doilea mandat, Boc a demisionat dupa ce a fost numit in functia de prim-ministru, in locul sau fiind ales Sorin Apostu.
   
Dupa arestarea fostului Sorin Apostu, conducerea filialei judetene a PDL afirma ca il sustine “neconditionat” pe liderul partidului, Emil Boc, pentru aceasta functie, si ca acesta ar trebui sa isi asume candidatura.
   
De altfel, si presedintele Traian Basescu a afirmat ca Emil Boc, in calitate de “greu” al PDL, ar trebui sa candideze la Primaria Cluj-Napoca.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns