Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FILIA CEHĂLUȚ, PROTOPOPIATUL CAREI

Episcopul Timotei a resfințit Biserica din localitatea Cehăluț

Episcopul Timotei a resfințit Biserica din localitatea Cehăluț
Mare sărbătoare a fost în localitatea Cehăluț, din Protopopiatul Carei. Credincioșii din parohie s-au bucurat de prezența, în mijlocul credincioșilor, a Preasfințitului Părinte Episcop Timotei Sătmăreanul, cu prilejul binecuvântării lăcașului de cult și a lucrărilor de înnoire care s-au săvârșit.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Conform informațiilor furnizate de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, Duminică, 12 mai 2024, a doua după Sfintele Paști, a Sfântului Apostol Toma, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar, a resfințit biserica din Filia Cehăluț, Parohia Ortodoxă Blaja, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare.

 

 

Răspunsurile la strană au fost oferite de membrii Grupului psaltic „Sfinții Martiri Brâncoveni”.

La finalul slujbei, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul a hirotesit pe părintele paroh Marcu Vlad întru iconom stavrofor, cu dreptul de a purta sfânta cruce.

 

 

În încheiere, părintele paroh a mulțumit Preasfinției Sale pentru prezența în mijlocul credincioșilor și pentru slujire și, în semn de recunoștință și prețuire, a oferit ierarhului o icoană cu chipul Sfântului Apostol Timotei – ocrotitorul ceresc al PS Timotei Sătmăreanul, și un coș cu flori.

 

Citește și:

 

Episcopii Iustin și Timotei Sătmăreanul vor sluji la Mănăstirea Sf. Ana, Rohia

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with