Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CAMPANIE PSD SATU MARE

Gheorghe Robaș, alegerea pentru schimbare în Medieșu Aurit

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare
Marți, 14 mai, Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare alături de echipa județeană de campanie a participat la evenimentul...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Gheorghe Robaș, alegerea pentru schimbare în Medieșu Aurit

 

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare
Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare

… de lansare a candidaturii lui Gheorghe Robaș pentru funcția de primar al comunei Medieșu Aurit. Gheorghe Robaș se prezintă ca un lider dedicat, integru și competent, pregătit să aducă schimbări pozitive în comunitate. Acesta a promis o administrație transparentă și responsabilă, care va implica cetățenii în luarea deciziilor importante pentru comuna Medieșu Aurit. Viitorul comunei Medieșu Aurit se află în mâinile alegătorilor. Alegerea lui Gheorghe Robaș ca primar reprezintă un pas către un viitor mai bun pentru această comunitate. Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, îndeamnă cetățenii să susțină această candidatură, contribuind astfel la prosperitatea și dezvoltarea județului Satu Mare.

 

Vizită la fabrica de electrocasnice Electrolux din Satu Mare

 

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare
Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare

Radu Roca – candidatul PSD la Primăria Municipiului Satu Mare și președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare, a vizitat, alături de echipa de campanie, una dintre cele mai mari fabrici din municipiul Satu Mare, Electrolux. “Inovarea, progresul și munca în echipă sunt caracteristici de bază atunci când îți dorești să construiești un viitor. Fabrica Electrolux din Satu Mare dovedește pe deplin aceste atribute. Mărturisesc că, astăzi, am avut o experiență remarcabilă la fabrica de electrocasnice Electrolux din Satu Mare. Să nu uităm că fiecare angajat din fabricile din Satu Mare și nu numai, reprezintă un stâlp al comunității. Aprecierea pentru munca și devotamentul lor față de calitate și inovație este imensă. Aici muncesc aproximativ 650 de sătmăreni care prin dăruirea lor, aduc confort în casele noastre. Electrolux Satu Mare nu este doar o fabrică, ci un centru al excelenței în producția de electrocasnice. Fiecare produs realizat la Satu Mare reprezintă o combinație între tehnologie avansată și atenție meticuloasă la detalii. Am fost încântați să vedem procesul de fabricație și să înțelegem cum fiecare etapă contribuie la realizarea unor produse de încredere și performante. Mai mult decât atât, existența fabricii Electrolux la Satu Mare nu este doar despre producție, ci și despre legăturile strânse pe care le-a dezvoltat cu comunitatea locală. Fabrica a fost și continuă să fie un partener activ în proiecte sociale și de dezvoltare durabilă, demonstrând angajamentul său față de bunăstarea orașului nostru”, transmite Radu Roca – candidatul PSD la Primăria Municipiului Satu Mare.

 

Vizită la fabrica de mobilă “Ardudana”

 

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare
Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare

Împreună cu echipa de campanie, Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, a vizitat una dintre firmele producătoare de mobilă, renumită atât la nivel local, național, cât și internațional: “Ardudana”. “Dumitru Păcuraru, proprietarul companiei, ne-a asigurat de toată susținerea lui la alegerile din 9 iunie 2024. El și-a exprimat încrederea în programul nostru electoral și în angajamentul nostru de a sprijini dezvoltarea sectorului privat și a economiei locale. Dumitru Păcuraru a subliniat importanța unei colaborări strânse între administrația locală și mediul de afaceri, menționând că inițiativele noastre vor contribui la crearea unui mediu de afaceri mai favorabil și la atragerea de noi investiții în Satu Mare. De asemenea, a evidențiat faptul că politicile noastre orientate spre inovare și dezvoltare vor aduce beneficii pe termen lung pentru întreaga comunitate. Continuând acest dialog deschis cu firmele din județul nostru, ne angajăm să lucrăm în beneficiul comunității sătmărene”, transmite Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Lansarea candidaturii doamnei Livia Camelia Cătinean la Primăria comunei Micula

 

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare
Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare

 

Lansarea candidaturii doamnei Livia Camelia Cătinean pentru funcția de primar al comunei Micula a avut loc în mijlocul comunității, subliniind angajamentul său pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii. În cadrul evenimentului, doamna Livia Camelia Cătinean și-a prezentat programul electoral axat pe prioritățile esențiale pentru dezvoltarea comunei: curățenie sporită, modernizarea drumurilor agricole și implicarea activă a cetățenilor în procesul decizional. “ÎmpreunăPentruViitor și ÎmpreunăPentruDezvoltare sunt devizele care ne ghidează către o localitate mai prosperă și mai unită ca niciodată!”, transmite Mircea Govor – președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT -P.S.D. Organizația Județeană Satu Mare. Executat de SC Solpress SRL. COD mandatar financiar coordonator 21240002. Tiraj: 3000

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns