Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CAMPANIE PSD SATU MARE

Lansarea candidaturii lui Traian Ciurdaș pentru funcția de primar al comunei Bârsău

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare
Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, a participat duminică, 19 mai, la lansarea candidaturii lui Ionel Daniel Codrea la Primăria Comunei Vetiș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Lansarea candidaturii lui Ionel Daniel Codrea pentru Primăria comunei Vetiș

“Alături de echipa județeană de campanie, am participat la lansarea candidaturii colegului nostru, Ionel Daniel Codrea, pentru funcția de primar al comunei Vetiș.
Am convingerea că va fi cel mai bun primar pentru comuna Vetiș; este serios, hotărât, dedicat și responsabil.

 

Cred cu tărie în potențialul său și în planurile sale de a transforma comuna într-un loc mai prosper și mai bine organizat.
Daniel nu doar că promite, dar și livrează rezultate. Susținerea noastră pentru el este totală, iar încrederea noastră în succesul său este neclintită”, a declarat Mircea Govor, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare

 

Ioan Marius Biro – candidat pentru Primăria Comunei Culciu

 

Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, a participat la lansarea candidaturii lui Ioan Marius Biro la Primăria comunei Culciu. “Alături de echipa județeană de campanie, am participat la lansarea candidaturii colegului nostru, Ioan Marius Biro, pentru funcția de primar al comunei Culciu.

 

Aceasta este o oportunitate importantă pentru comunitate de a-și continua dezvoltarea sub o conducere integră și dedicată. Marius Biro este un om competent care, în calitate de viceprimar, a soluționat multe probleme locale. Realizările sale dovedesc angajamentul față de bunăstarea comunității! Echipa noastră susține cu încredere candidatura lui Marius Biro pentru funcția de primar al comunei Culciu”, a transmis Mircea Govor, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

 

Evenimente desfășurate de PSD Satu Mare

 

Lansarea candidaturii lui Traian Ciurdaș pentru funcția de primar al comunei Bârsău

 

Împreună cu echipa de campanie, luni, 20 mai, Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, a participat la lansarea candidaturii actualului primar Traian Ciurdaș, pentru un nou mandat la Primria Bârsău.

“Împreună cu echipa județeană de campanie, am avut plăcerea de a fi prezenți la lansarea candidaturii colegului nostru, Traian Ciurdaș, pentru funcția de primar al comunei Bârsău. Evenimentul a fost un moment deosebit de important, plin de energie pozitivă și susținere din partea comunității.
De ce Traian Ciurdaș? Traian este un lider dedicat, care a demonstrat prin fapte concrete că dezvoltarea comunității este prioritatea sa principală.
Sub conducerea sa, comuna Bârsău a cunoscut un progres semnificativ.

 

Împreună, putem continua să construim un viitor mai bun pentru județul Satu Mare”, a transmis Mircea Govor, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT -P.S.D. Organizația Județeană Satu Mare. Executat de SC Solpress SRL. COD mandatar financiar coordonator 21240002

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns