Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACTE DE IDENTITATE

Evidența Persoanelor Satu Mare va avea program extins în 8 și 9 iunie

Evidența Persoanelor Satu Mare va avea program extins în 8 și 9 iunie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În contextul desfășurării alegerilor locale și alegerilor pentru Parlamentul European, Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor a recomandat extinderea programului de lucru cu publicul pentru serviciile publice comunitare locale de evidență a persoanelor.

Conform comunicatului transmis vineri de Ministerul Afacerilor Interne, în zilele de 8 și 9 iunie, serviciile de evidență a persoanelor vor acorda prioritate cererilor pentru eliberarea actelor de identitate, în cazurile de expirare a valabilității, pierdere, furt sau deteriorare.

• 8 iunie: Program de lucru de la 8:00 la 16:00.
• 9 iunie: Program de lucru de la 7:00 la 22:00.

Aceste măsuri sunt menite să sprijine cetățenii în vederea soluționării rapide a cererilor pentru eliberarea cărților de identitate, astfel încât aceștia să își poată exercita dreptul de vot.

Cetățenii sunt sfătuiți să acceseze site-ul serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor de la locul de domiciliu sau reședință pentru a verifica programul de lucru specific.

Pentru a putea vota, cetățenii ale căror cărți de identitate și-au pierdut valabilitatea sunt îndrumați să solicite eliberarea unui nou act de identitate cât mai curând posibil.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns