Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Rutieriștii unde sunt? La Sâmbra Oilor?

EXCLUSIV VIDEO: La Racșa se conduce fără permis, bând bere și ascultând manele

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Imagini incredibile au fost astăzi transmise LIVE pe rețelele de socializare de un individ din Racșa, județul Satu Mare.

 

Un individ care nu ar deține permis de conducere, proaspăt revinit pe meleaguri românești de prin Franța, s-a urcat la volanul unui autoturism și a ieșit la plimbare. Nu singur, ci însoțit de încă doi localnici. Și ca tacâmul să fie complet omul conducea cu berea în mână dar și fără a purta centura de siguranță. Nici pasagerul din dreapta nu o avea.

 

Muzica răsuna în boze iar țigara nu a lipsit din mâna ”șoferului”. Culmea este că până la această oră individul nu a pățit nimic. Noi am transmis imaginile video către IPJ Satu Mare în speranța ca astfel de exemplare revenite de peste hotare să fie trase la răspundere. Nu de alta dar oricând pot omorî oameni nevinovați.

 

Unde or fi fost polițiștii din comuna Racșa? Poate or fi fost detașați la Sâmbra Oilor să dirijeze bolizii de lux ai politicienilor veniți să facă băi de mulțime. Că doar e campanie electorală. Și a fost GRATIS pentru politruci. Organizarea au plătit-o cetățenii județului plătitori de taxe și impozite.

 

 

Ce spune IPJ Satu Mare

În urma imaginilor apărute în mediul online, în care o persoană ar fi condus, la data de 12 mai a.c., un autovehicul, având în mână un recipient susceptibil a conține alcool, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare este abilitat să comunice următoarele:

 

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au oprit în trafic persoana în cauză, respectiv un bărbat, de 28 de ani, pe o stradă din Racșa, localitatea sa de domiciliu.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie.

 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Doi tineri bătuți crunt cu răngile în stradă la Sighet. Un suspect ar fi fugit în Anglia

EXCLUSIV: Maramureșul SĂLBATIC, tentativă la omor

Doi tineri bătuți crunt cu răngile în stradă la Sighet. Un suspect ar fi fugit în Anglia

A fost bătaie sălbatică în stradă la Sighetu Marmației. Sursele noastre spun că s-au folosit răngi. Doi tineri au ajuns pe mâinile medicilor, unul dintre aceștia fiind în stare foarte gravă. Curios este faptul că deși au trecut câteva zile de la momentul agresiunii, suspecții sunt în libertate. Ba unul dintre ei ar fi părăsit teritoriul României! Chiar despre acesta sursele noastre spun că ar mai avea probleme cu legea, dar de fiecare dată ”scăpa basma curată”. Cu sau fără sprijin, am putea spune noi.