Image 1
Image 2

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd de strada Grănicerilor din Baia Mare făcut de un șofer care abia se putea ține pe picioare

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd de strada Grănicerilor din Baia Mare făcut de un șofer care abia se putea ține pe picioare
Un accident de circulație soldat din fericire doar cu pagube materiale s-a produs în această seară pe strada Grănicerilor din Baia Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un bărbat s-a urcat la volanul unui autoturism deși consumase băuturi alcoolice în cantități foarte mari. A lăsat în urma lui un adevărat dezastru. A ajuns cu mașina pe trotuar, a lovit borburile dar și un copac. Autoturismul care-l conducea a fost și el avariat.

 

Polițiștii sosiți la fața locului abia au reușit să în scoată din mașina pe care o conducea. L-au testat aparatul etilotest indicând 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la Spitalul Județean pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Trebuie să spunem că doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu se afle pe trotuar în momentul în care inconștientul a ajuns cu mașina acolo. De altfel și în momentul testării șoferul a fost nevoit să se sprijine de mașina poliției pentru a nu cădea pe jos din cauza alcoolului consumat.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IN AREST

Trei persoane reținute pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice

În continuarea cercetărilor întreprinse de polițiștii din Șomcuta Mare, privind evenimentul din data de 18 noiembrie a.c., în care s-a sesizat producerea unui scandal între mai multe persoane pe strada Mireșului din oraș, față de trei bărbați în vârstă de 17, 36 și 38 de ani, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.