Image 1
Image 2

ÎNVAȚĂ SĂ SCHIEZE

Excursie cu 35 de copii organizată de Parohia Ortodoxă Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Aproximativ 35 de copii din Parohia Ortodoxă Sfinții Apostoli Petru și Pavel din municipiul Satu Mare, dar nu numai, vor învăța să schieze.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Evenimentul este organizat în colaborare cu asociația CaiacSmile, fiind prilejuit și de serbarea Zilei Internaționale a Tineretului Ortodox.

Activitățile programate pentru sâmbătă, 3 februarie, se vor centra, în special, pe inițierea în ce privește schiatul, dar cei mici vor avea parte și de recreere, într-un cadru de poveste.

 

 

Este vorba despre plimbări în stațiunea Cavnic, căci aceasta a fost aleasă de organizatori pentru excursia plănuită. De asemenea, copiii vor face și sport, dar se vor bucura și de socializare, în ideea că vor petrece împreună câteva ore bune.

 

 

Data desfășurării excursiei este 3 februarie, cu începere de la ora 9:00, când cei mici sunt preluați de autocar.

Înscrierile s-au făcut la părintele dr. Ovidiu Valentin Fărcaș, până la o dată limită, astfel încât să fie permisă o organizare cât mai bună.

 

 

Numărul de telefon care s-a pus la dispoziția părinților care au dorit să își înscrie copiii este 0740306858. Acesta poate fi utilizat în cazul în care există doritori pentru următoarele evenimente organizate de Parohia Ortodoxă Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

 

 

Sunt bineveniți și copiii din alte parohii, după cum a menționat părintele dr. Ovidiu Valentin Fărcaș. Aceste evenimente vor fi anunțate în prealabil, pentru ca toți cei doritori să se poată înscrie.

 

 

Evenimentele de la Parohia Ortodoxă Sfinții Apostoli Petru și Pavel sunt dedicate și părinților. Părintele paroh a precizat faptul că și adulții sunt implicați și invitați la seri de cateheză.

 

 

Un subiect propus este cel al conduitei în biserică, la anumite evenimente importante, precum săvârșirea tainei sfântului botez, sau la oficierea cununiei. Astfel de inițiative s-au bucurat de mare interes din partea credincioșilor din parohie, dar nu numai.

 

 

Părintele Fărcaș a promis că va anunța din timp fiecare eveniment, astfel încât toți cei interesați să poată participa.

 

Citește și:

Cât costă o zi de schiat la Luna Șes, cea mai scumpă pârtie din țară?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns