Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

EVENIMENT LA SATU MARE

Expo Industry a oferit 4 zile inedite

A treia ediţie Expo Industry Satu Mare s-a bucurat de succes în perioada 3-6 august. Şi anul acesta evenimentul sub egida SkyLine Events a fost dedicat promovării şi prezentării celor mai importante industrii din judeţul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Găzduit de aceeaşi locaţie, de Grădina Romei, evenimentul s-a bucurat de sprijinul Uniunii Naţionale a Patronatului Român, Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare. La aceste evenimente a participat şi Ioan Lucian, preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român.

Aceste evenimente sunt importante pentru comunitate, deoarece vizează industriile din diferite domenii ce îşi desfăşoară activitatea în judeţul nostru. În continuare Satu Mare este un punct important pe harta României, Satu Mare aflându-se la graniţa cu alte două ţări din Europa.
În aprecierea organizatorilor, închegarea relaţiilor dintre profesionişti, la nivel judeţean, este un aspect extrem de important, mai ales când vine vorba de susţinerea reciprocă a companiilor locale. Anul acesta, la cea de-a treia ediţie Expo Industry au fost expozanţi din industria de fabricare a mobilei, automotive, industria alimentară, de confecţie uşoară şi confecţii metalice, dar şi din domeniul construcţiilor, al energiei verzi, automatizare şi nu în ultimul rând comerţ. Toţi aceşti expozanţi excepţionali au expus şi au promovat produse fabricate, realizate şi comercializate în judeţul Satu Mare. Totodată, se ştie că Expo Industry este un eveniment promotor al locurilor de muncă şi facilitarea recrutării directe.

De asemenea, în perioada 3-6 august 2023, în cadrul evenimentului a avut loc şi o expoziţie de pictură semnată de Erdődi Petra şi Sebő Alexandra, eleve în cadrul Liceului de Artă “Aurel Popp” Satu Mare. Alături de picturile celor două eleve, a fost prezent şi sculptorul Vari Vasile, membru al Asociaţiei Artiştilor Plastici Satu Mare, cu activitate în domeniul sculpturii şi restaurării în lemn, care a expus 3 piese realizate pentru Industry&Art.

Pentru a rămâne în paginile istoriei, amintim şi cei care au oferit un program cultural-artistic bogat şi plin de energie:

• Joi, 3 august: DJ Niv – Retro Party, DJ Tony – Kpop&Asiaş

• Vineri, 4 august: Parada modei by D‘OR, Ansamblu Folcloric GESO, Whatever Penguins, Xáná, Paul Ciuci – Compactş

• Sâmbătă, 5 august: Stephanie Barbara & Kozma Máté, Basile Vanessa Joice, Arny, Lara Pfau, Alexandra Sorian, Hey Roop, Sylvia by Dj Rynno, Spitalul de Urgenţăş

• Duminică, 6 august: Henryk, Szandi, Taisa Silaghi, Boci, Nagy Norbert – Cinema, PATAKY Művek.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns