Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Fabricat in Satu Mare – 2012” se inaugureaza joi, 17 mai

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Conferinta de presa de la sediul AERG-DRW: Andreea Merker, Ilyes Iuliu, Dan Brumboiu si Delia Viland
Conferinta de presa de la sediul AERG-DRW: Andreea Merker, Ilyes Iuliu, Dan Brumboiu si Delia Viland

In premiera, se lanseaza un Centrul de excelenta, in acest an in confectii

Asociatia Economica Germano-Romana (AERG) – Deutsch-Rumänische Wirtschaftsverein (DRW), in perteneriat cu Asociatia Camera Mestesugarilor (ACM) si Grand Mall, cu sustinerea Primariei Satu Mare, organizeaza in perioada 17 – 19 mai, editia a III-a a manifestarilor reunite sub numele de “Expo Fabricat in Satu Mare – 2012”.

 

 In cadrul evenimentelor, in premiera, se va lansa Centrul de excelenta in confectii. Organizatorii au decis ca, in fiecare an, in cadrul expozitiei sa se lanseze centre de excelenta in domeniile cele mai dezvoltate si mai importante din judetul nostru.

14 firme de confectii satmarene organizeaza prezentari de moda

Joi, 3 mai, incepand cu ora 11, la sediul AEGR-DRW, conducerea acesteia a organizat o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat programul si principalele manifestari din cadrul expozitiei. Au vorbit reprezentantilor mass media primarul Ilyes Iuliu, presedintele asociatiei, Dan Brumboiu, Andreea Merker, consultant economic al ACM si Delia Viland, de la Anvis SRL, cea care a moderat intalnirea.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns