Image 1
Image 2
Acasa

TENIS DE MASĂ

Familia Czigler din Satu Mare, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Este o perioadă bogată în activitate pentru clubul CS Armand Supur, secţia tenis de masă. Pentru început spunem că Albert Czigler a fost convocat în vederea Eurominichamps în Strassbourg, Franţa (25-27 august 2023).
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Asta după ce în luna iulie a cucerit alte 6 medalii, îmbogăţindu-şi palmaresul , din care argint şi bronz la Campionatul Naţional, bronz la Top 16, aur, argint şi bronz la turneul internaţional Ping Pong Fără Frontiere de la Tăşnad.

La doar 11 ani, Albert a fost convocat în lotul României care s-a antrenat zilele trecute la Odorheiu Secuiesc, în vederea Campionatului Eurominichamps din Franţa. Acolo vor participa peste 400 de sportivi din toată Europa.

Revenind în România, la Odorheiu Secuiesc s-a desfăşurat în weekend Memorialul Nagy Ferenc. A fost un concurs reuşit, organizat pe 4 categorii de vârstă şi la care au participat peste 100 de sportivi din trei ţări. S-a organizat şi un concurs al familiilor la care fiecare echipă a fost compusă din tată şi fiu. Armand Supur a obţinut aici două medalii.

În primul rând, Albert Czigler a cucerit bronzul la categoria U11. Totodată, la concursul familiilor, Albert a cucerit împreună cu tatăl său Anton Czigler medalia de aur. Este ceva inedit ca un tată şi fiu să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Nu s-a pierdut niciun set până în finală, toate câştigate cu 2-0. În finală, sătmărenii s-au impus cu 2-1 contra familiei Gyorgy din Odorheiu Secuiesc.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with