Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

CADAVRUL DIN VALIZĂ

Fată de 18 ani, omorâtă la Mangalia de cea mai bună prietenă

Un bărbat a găsit într-un parc din Mangalia o valiză, pusă sub a bancă. Nu mică i-a fost spaima când a văzut că înăuntru era un cadavru. Întreaga ţară este oripilată de  cruzimea cu care o fată de 18 ani şi-a omorât cea mai bună prietenă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Poliţia sosită la faţa locului a constatat că trupul desfigurat, cu urme de violenţă greu de imaginat, a fost omorâtă cu un cuţit.  “Faţa îi era total desfigurată, declară bărbatul care a găsit cadavrul, Era brunetă, avea părul creţ.  Faţă nu avea deloc, era bătută pentru a nu fi recunoscută, iar la gât avea înţepături. Când a fost găsită victima murise de circa cinci ore.”

Cazul a fost repede dezlegat. Camerele de luat vederi din parcul din Mangalia au surprins o tânără cu o valiză în mână pe care a pus-o sub o bancă.

Mergând pe firul evenimentului, după numărul taxiului,  anchetatorii au ajuns la un hotel din Mangalia. Pe imagini s-a văzut o tânără care a chemat un taxi. Taximetristul, amabil, a ajutat-o să pună valiza în portbagaj. Tot el a dat jos valiza. Era vorba despre aceeaşi valiză găsită în parc cu trupul fetei omorâte în mod bestial de o fată de 18 ani.

Criminala este nimeni alta decât o colegă, cea mai bună prietenă a fetei omorâte.  Erau cameriste la un hotel din Mangalia. Criminala şi-a recunoscut fapta, motivul crimei fiind cearta pentru un băiat.

De remarcat că fata ucisă fugise de acasă, locuia într-o comună din judeţul Vaslui, din cauza tatălui care o bătea.  Mama fetei, împreună cu patru copii, de asemenea fugise de acasă din cauza soţului violent.

Fapta este cercetată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with