Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia – Unirea Floresti, un meci intre doua echipe neinvinse in returul campionatului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sambata, de la ora 17.00

 

Olimpia victorioasa la Tg Mures
Olimpia joaca impotriva celor de la Floresti, pe teren propriu

Meciul numarul cinci din aceasta primavara ii aduce Olimpiei un adversar incomod, Unirea Floresti, un adversar care a avut o evolutie excelenta in returul Ligii a III-a reusind sa castige toate cele patru meciuri  disputate pana acum.

Asta a adus si o spectaculosa ascensiune a echipei din Floresti care a urcat  de pe locul 10 pe pozitia a 5-a in clasamentul seriei. Dar asta nu-i sperie pe jucatorii Olimpie care si-au propus, la fel ca si in celelalte jocuri, sa castige meciul cu Florestiul. Iar Olimpia are de partea ei omogenitatea, forma foarte buna etalata, apararea beton (fara gol primit in retur) si un public entuziast. In plus, intreg lotul gruparii satmarene este valid si Tibi Csik nu are niciun jucator suspendat. Asa ca, din punctul acesta de vedere totul este OK, antrenorii avand posibilitatea sa trimita in teren cea mai buna formula de echipa. Care nu va fi diferita de cea care a castigat meciul de marti cu Unirea Tarlungeni.

Cat priveste oaspetii, care s-au intarit in vacanta de iarna cu mai multi jucatorii de la desfiintata Sticla Turda (Liga II-a), vin la Satu Mare cu dorinta de a-si pastra invincibilitatea. Sigur, jucatorii lui Tibi Csik nu pot fi de acord cu acest deziderat iar noi satmarenii suntem convinsi ca vom asista la o nou victorie a Olimpiei.
Formatiile probabile
* Olimpia: Suta – Mos, Fl. Muresan, Heil, Homorozan, Molnar, Micas, Villand, Zsiga, Feier, Marinas.
* Unirea: Paul – Mihet, Simion, Bilegan, Mocean, Dragu, Soporan, R. Alexandru, Cocoara, A. Kelemen, David, Barbuloviciu. Antrenor: George Ciorceri.
Meciul Olimpia – Unirea va incepe la ora 17.00, iar pretul unui bilet de intrare este de 5 lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns