Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CALIFICAREA FCSB

FCSB beneficiază după ce Real Madrid câștigă a 15-a oară UEFA Champions League!

FCSB beneficiază după ce Real Madrid câștigă a 15-a oară UEFA Champions League!
Bonusurile pentru accederea în fazele superioare sunt de 350.000 de euro, 550.000 de euro și 750.000 de euro. Conform Give Me Sport, echipele care ajung în grupe primesc de la FIFA 19 milioane de euro.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

FCSB a obținut un avantaj semnificativ după ce Real Madrid a învins Borussia Dortmund în finala UEFA Champions League, marcând a 15-a victorie în această competiție. Datorită acestui rezultat, echipa lui Gigi Becali va avea un traseu mai accesibil în preliminariile Ligii Campionilor.

 

După o pauză de nouă ani, FCSB a câștigat campionatul Superligii și avea nevoie de un ajutor pentru a evita adversarii puternici în primul tur preliminar. Victoria echipei Real Madrid, sub conducerea lui Florentino Perez, a fost binevenită pentru Gigi Becali, asigurându-i un traseu mai facil.

 

FCSB, avantajată de succesul Real Madrid: Traseu mai ușor în preliminariile Ligii Campionilor
Datorită triumfului Real Madrid, FCSB va fi cap de serie în primul tur preliminar. Astfel, echipa română va întâlni campioanele din Georgia, Slovenia, Malta, Irlanda de Nord, Belarus, Lituania, Kazahstan, Islanda, Macedonia de Nord, Luxemburg, Muntenegru, Albania, Andorra și San Marino.

 

Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 15-a oară, oferindu-i indirect un avantaj semnificativ FCSB-ului în lupta pentru calificarea în grupele prestigioasei competiții inter-cluburi. În caz contrar, dacă Borussia Dortmund ar fi câștigat trofeul, FCSB ar fi putut întâlni în primul tur preliminar o echipă mai puternică precum Borac Banja Luka (Bosnia).

 

Posibilii adversari ai FCSB
Adversarii posibili pentru FCSB în primul tur preliminar sunt: Dinamo Batumi (Georgia), Celje (Slovenia), Hamrun Spartans (Malta), Larne (Irlanda de Nord), Dinamo Minsk (Belarus), Panevezys (Lituania), Ordabasy (Kazahstan), Vikingur (Islanda), Struga (Macedonia de Nord), Differdange 03 (Luxemburg), Decic (Muntenegru), Egnatia (Albania), Santa Coloma (Andorra) și Virtus (San Marino).

 

FCSB, încasări semnificative dacă ajunge în grupele Ligii Campionilor
Pentru prezența în primul tur preliminar, FCSB va primi 150.000 de euro. Bonusurile pentru accederea în fazele superioare sunt de 350.000 de euro, 550.000 de euro și 750.000 de euro. Conform Give Me Sport, echipele care ajung în grupe primesc de la FIFA 19 milioane de euro.

 

În acest sezon, regulile din grupele Ligii Campionilor se schimbă, oferindu-i FCSB-ului șanse sporite de calificare, întrucât vor participa 36 de echipe, în loc de 32. Cu toate acestea, echipa antrenată de Elias Charalambous trebuie să treacă de patru tururi preliminare. Din turul doi, dificultatea crește, FCSB putând întâlni echipe precum PAOK (Grecia), Dinamo Zagreb (Croația), Slovan Bratislava (Slovacia), Bodo/Glimt (Norvegia), Ludogorets (Bulgaria), Ferencvaros (Ungaria) și Qarabag (Azerbaidjan).

 

CITEȘTE ȘI: Becali a anunțat cine va juca fundaș stânga la FCSB

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns