Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FCSB

FCSB încoronată campioana României la fotbal

FCSB încoronată campioana României la fotbal
Oficial, campionatul primei divizii la fotbal din România nu s-a încheiat pentru că mai este de disputat o etapă. Dar, matematic, FCSB și-a asigurat titlul de campioană a României la fotbal, ediția 2023/2024. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Drept pentru care, contrar protocolului oficial, FCSB a primit trofeul care răsplătește campioana cu o săptămână mai devreme. Având în vedere că în ultima etapă FCSB joacă împotriva Rapidului, probabil că Gigi Becali a dorit să evite să primească trofeul după un meci cu Rapid și să fie fluierat de patimașii suporteri giuleșteni.

 

 

Una peste alta este un trofeu meritat chiar dacă a fost primit după o înfrâgere, 0-1 cu CFR Cluj. Dar asta contează mai puțin. Cu certitudine FCSB a fost cea mai bună echipă din această ediție a campionatului și merită trofeul. Totuși, de văzut ce va face FCSB în cupele europene având în vedere că pornește de jos, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

 

 

Să mai notăm că la meciul FCSB – CFR Cluj, încheiat cu scorul de 0-1, prin golul marcat de Philip Otele, au asistat 54.673 de spectatori, un record absolut pentru Arena Națională din Capitală.
Ceea ce mai demonstrează odată că FCSB este cea mai iubită echipă de fotbal din România.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with