Image 1
Image 2
Acasa

Femeie lovită mortal de o mașină

În ultima zi a anului 2023, o femeie a murit într-un accident pe trecerea de pietoni, în localitatea Răscruci, comuna Bonțida, județul Cluj.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Accidentul s-a petrecut duminică dimineață, 31 decembrie 2023, în jurul orei 10.30, pe drumul național DN1C.

 

Din primele informații, este vorba despre o femeie, angajată în traversarea șoselei, la o trecere de pietoni. Autovehiculul care a acroșat-o circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla.

 

Mașina implicată era înmatriculată în județul Timiș.

 

CITEȘTE ȘI: Dosare penale pentru artificii și petarde

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sigla Informatia Zilei

15 octombrie 2023

În Satu Mare, Detașamentul de pompieri intervine la ora 19.30 pentru a stinge un incendiu la o sală de evenimente de pe strada Lăcrămioarei. Echipajele au ajuns rapid la locul incidentului, iar incendiul pare să fie localizat la acoperișul terasei, fără risc de propagare la clădire.

Sigla Informatia Zilei

31 octombrie 2023

Polițiștii din România au intervenit luni, 30 octombrie 2023, la peste 2.700 de solicitări ale cetățenilor. Au fost constatate peste 7.100 de fapte contravenționale și 543 de permise de conducere au fost reținute.

Reguli noi la spitalul din Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare transmite că având în vedere contextul epidemiologic actual privitor la cazurile de viroze cu transmitere aerogenă, inclusiv gripa și Covid 19, se impun ca măsuri de prevenire următoarele: