Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TRAGEDIE ÎN BIHOR

Femeie moartă într-un accident

Sâmbătă dimineața, 11 noiembrie 2023, circulația rutieră pe DN 76, în localitatea Petrileni, județul Bihor, a fost paralizată din cauza unui tragic accident în care au fost implicate două mașini.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O șoferiță în vârstă de 50 de ani, locuitoare din satul Brădet, comuna Buntești, și-a pierdut viața în urma impactului.

 

Evenimentul a fost semnalat autorităților prin apel la numărul de urgență 112 la ora 6:52 dimineața. În ciuda eforturilor echipei medicale de resuscitare, femeia a fost declarată decedată la fața locului. Impactul a condus la blocarea totală a traficului rutier pe respectivul tronson de drum.

 

Purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor, Alina Fărcuța, a comunicat că traficul mic a fost deviat pe drumul județean 764F, pe ruta Petrileni-Ghighișeni-Hotărel-Ștei, sub supravegherea polițiștilor, în timp ce traficul greu a fost complet blocat, ruta ocolitoare nepermițând accesul autovehiculelor grele.

 

În ciuda tuturor eforturilor de a redirecționa traficul, situația a creat disconfort pentru călătorii din zonă. Până la ora 8:40, poliția a reușit să deblocheze traficul rutier în zonă, iar circulația s-a reluat în mod normal.

 

Cercetările preliminare efectuate de polițiștii bihoreni au dezvăluit că accidentul s-a produs în timp ce femeia se deplasa spre Beiuș. Într-o curbă la dreapta, aceasta a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o autoutilitară basculantă, condusă regulamentar de un bărbat din județul Arad. Carosabilul umed la momentul producerii accidentului a fost un factor semnificativ în desfășurarea tragicului eveniment. Autoritățile vor continua investigațiile pentru a determina cu exactitate circumstanțele și cauzele accidentului.

Foto: Dumitras TVD

CITEȘTE ȘI:

La furat de catalizatoare cu o minoră de 16 ani

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns