Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fenechiu: Ungureanu vrea sa fure din voturile PNL, declarand ca e liberal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, luni seara, ca “este o strategie declaratia lui Mihai Razvan Ungureanu ca este liberal”, aratand ca acesta “vrea sa fure din voturile PNL”.

“Este o strategie declaratia lui Ungureanu ca este liberal, vrea sa fure din voturile PNL. Domnul Mihai Razvan Ungureanu nu se poate numi liberal, atat timp cat e in slujba lui Traian Basescu”, a spus Fenechiu, citat de Mediafax.

Relu Fenechiu, vicepresedinte al PNL si lider al organizatiei liberale Iasi, a adaugat ca Mihai Razvan Ungureanu nu a fost si nu este membru al PNL Iasi.

 Dupa demisia de la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, in februarie 2007, Ungureanu s-a reintors la functia detinuta inainte de a fi ministru, aceea de reprezentant al Romaniei la Initiativa de Cooperare in Sud-Estul Europei (SECI), cu sediul la Viena. Ungureanu era membru PNL din 2004, dar s-a autosuspendat din partid, pentru ca era incompatibil cu functia detinuta la SECI. Mihai-Razvan Ungureanu a fost apoi numit la conducerea SIE, in decembrie 2007, functie pe care a detinut-o pana cand a fost desemnat prim-ministru.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns