Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1: Istvan Kovacs ar fi admis că a greşit

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

FOTBAL, LIGA 1: Istvan Kovacs ar fi admis că a greşit

Conform unui material publicat pe site-ul Sport.ro, arbitrul careian Istvan Kovacs a admis că a greşit în meciul CFR Cluj – Petrolul când nu a acordat o lovitură de la 11 metri echipei oaspete.

”A fost 11 metri, trebuia să fluier” a spus Kovacs. Purtătorul ecusonului FIFA, şi considerat cel mai bun arbitru din România, admite că ar fi greşit doar la faza din minutul 48 când Ajeti l-a lovit la gleznă , la limita careului de 6 metri, pe atacantul Pedro Justiniano. Nu acelaşi lucru spune despre faza incriminată în minutul 32 când portarul Sava şi atacantul Musi, în încercrea de a recupera un balon, s-au atins reciproc în careul mic fară ca arbitrul să reacţioneze.

După meci, Istvan Kovacs a fost criticat dur de doi foşti mari arbitri internaţionali din România, în special de Adrian Porumboiu, care a fost de părere că Istvan Kovacs ar fi trebuit să acorde în ambele cazuri lovituri de la 11 metri. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with