Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FOTO – Protest al angajaților de la Registrul Comerțului din Maramureș

FOTO – Protest al angajaților de la Registrul Comerțului din Maramureș
Astăzi, angajații de la Registrul Comerțului din Maramureș, au cotinuat seria de proteste organizate la nivel național, pentru a-și manifesta nemulțumirea față de inechitățile salariale.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Într-un comunicat de presă, oficialii Sindicatului Angajaților din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC), afiliat la Federația PUBLISIND și la Blocul Național Sindical anunță că principalele nemulțumiri se referă la inechitățile salariale și a discriminării salariaților din ONRC față de celelalte categorii de angajați din familia ocupațională justiție.

Tratamentul este unul disproporționat în raport cu importanța activităților derulate și cu nivelul de complexitate a muncii prestate de salariații din ONRC în actualul context economic și financiar marcat de obligațiile legate de implementarea PNRR, mai precizează aceștia.

În perioada 18-22 aprilie, membrii SAONRC au fost în grevă japoneză, la nivel național, însă şi-au îndeplini atribuțiile de serviciu cu exces de zel. Ieri a început seria de proteste în mai multe județe din țară, iar acțiunea continuă și astăzi. Angajații Oficiului Comerțului Maramureș protestează începând cu ora 13.30, în fața sediului instituției. Vineri, 26 aprilie aceștia vor protesta în fața Palatului de Justiție din Baia Mare.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

PAROHIA VADU IZEI

Slujba arhierească și finţire de capelă mortuară

       Duminică, 29 octombrie 2023, duminica a XXIV-a după Sfintele Rusalii, a Învierii fiicei lui Iair, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească în biserica cu hramul „Sfântul Apostol Andrei” din Parohia Vadu Izei, Protopopiatul Sighetu Marmaţiei, paroh Pr. Vasile Hotico, preot II Gheorghe Ulici, secretar protopopesc, şi a binecuvântat noua capelă de cimitir din localitate, cu hramul „Învierea lui Lazăr”.