Image 1
Image 2
Acasa

INVESTIȚII FRF

FRF a investit în acest sezon 600.000 de euro în competiţiile interşcolare

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că investiţia FRF în competiţiile interşcolare în sezonul 2023-2024 se ridică la 600.000 de euro.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

“Am reuşit să dezvoltăm alături de Ministerul Educaţiei toate competiţiile, începând de la under-8 şi până la under-18. În sezonul 2023-2024 investiţia Federaţiei Române de Fotbal în competiţiile interşcolare atinge un nivel record, peste 600.000 de euro. Peste 150.000 de euro, doar în materiale sportive. La aceste investiţii, trebuie să mai adăugăm investiţiile în tehnologie şi educaţie”, a declarat Burleanu.

 

 

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri un parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi ING Bank România pe următoarele trei sezoane ale competiţiei Cupa Împreună Suntem Fotbal, care se transformă cu această ocazie în Cupa ING, adresată elevilor U14, U16 şi U18, băieţi şi fete.

 

 

 

“Prin parteneriatul semnată astăzi cu ING Bank trecem într-o nouă etapă de dezvoltare, prin care ne propunem să aducem pe terenurile de fotbal din cadrul şcolilor din România alţi peste 100.000 de copii băieţi şi fete în ONSŞ Fotbal – Cupa ING organizată cu sprijinul Ministerului Educaţiei. Competiţia este organizată astăzi la nivel şcolar, local, judeţean şi naţional şi oferim posibilitatea copiilor să îşi demonstreze talentul şi totodată să se dezvolte într-un mediu competitiv şi educativ. Astfel Cupa ING devine şi un foarte bun instrument de scouting la nivel naţional. În ediţia de anul acesta în această competiţie vorbim de aproape 90.000 de copii, cu peste 20.000 mai mult decât în ediţia precedentă. Iar ţinta este ca în viitorul sezon să depăşim 100.000 de copii băieţi şi fete”, a adăugat Burleanu.

 

 

 

Începând cu anul 2022, printr-un parteneriat între Ministerul Educaţiei şi Federaţia Română de Fotbal, ONSŞ Fotbal Gimnazial (clasele 7-8) şi Liceal (clasele 9-12) au devenit Cupa ISF, parte a programului naţional “Fotbal în Şcoli”, ce reuneşte anual peste 230.000 de elevi în 15 competiţii la toate categoriile de vârstă.

 

 

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar (ONSŞ) este un pilon al sportului şcolar din România, oferind elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar oportunitatea de a participa la campionate şi competiţii sportive interşcolare.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns