Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Frigărui vegetariene cu ciuperci

Frigarui cu ciuperci
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Frigarui cu ciuperci
Frigarui cu ciuperci

Ingrediente:

– 300-350 g de ciuperci champignon, pe cât posibil de mărimea unor nuci,

– 2 buc zucchini sau dovlecei,

– 400 g roşii mărunte (dacă sunt mai mari se pot tăia bucăţi),

– 2 ardei graşi,

– 2 cepe sau 16 căţei de usturoi (pentru 8 frigărui),

– sare, piper

Mod de preparare:

Ciupercile, usturoiul şi roşiile (dacă sunt mărunte) se folosec întregi, iat restul ingredientelor, după ce se spală de taie cubuleţe. Se înşiră pe beţe cât mai aspectuos, în aşa fel încât culorile să alterneze, iar usturoiul sau ceapa să nu fie în capătul frigăruii. Se condimentează şi se prăjesc la grătar, sau eventual la cuptor. Se pot servi ca fel principal, sau cu piure de cartofi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Crap cu orez

În România, crapul este un pește foarte apreciat, datorită abundenței sale în apele Dunării și ale lacurilor interioare. Tradiția culinară românească include numeroase preparate pe bază de crap, iar “Crapul cu orez” este un fel de mâncare des întâlnit, care combină două ingrediente de bază – peștele și orezul